Wok met vlees en groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wok met vlees en groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Oosters!

bereiding
  1. 1

    Haal de boontjes af, blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Spoel de sojascheuten. Laat de bamboescheuten uitlekken. Pel het sjalotje en snipper het fijn. Snij de mignonnettes in fijne reepjes.

  3. 3

    Roerbak het vlees 3 minuten in de hete olie. Kruid het met peper en zout. Doe er de boontjes en de sojascheuten bij. Roerbak 2 minuten. Voeg er de bamboescheuten aan toe. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Breng op smaak met de sojasaus. Laat nog 5 minuten goed doorwarmen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Haal de boontjes af, blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Spoel de sojascheuten. Laat de bamboescheuten uitlekken. Pel het sjalotje en snipper het fijn. Snij de mignonnettes in fijne reepjes.

  3. 3

    Roerbak het vlees 3 minuten in de hete olie. Kruid het met peper en zout. Doe er de boontjes en de sojascheuten bij. Roerbak 2 minuten. Voeg er de bamboescheuten aan toe. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Breng op smaak met de sojasaus. Laat nog 5 minuten goed doorwarmen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.