Recept

Wok met vlees en groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Oosters!

bereiding
  1. 1

    Haal de boontjes af, blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Spoel de sojascheuten. Laat de bamboescheuten uitlekken. Pel het sjalotje en snipper het fijn. Snij de mignonnettes in fijne reepjes.

  3. 3

    Roerbak het vlees 3 minuten in de hete olie. Kruid het met peper en zout. Doe er de boontjes en de sojascheuten bij. Roerbak 2 minuten. Voeg er de bamboescheuten aan toe. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Breng op smaak met de sojasaus. Laat nog 5 minuten goed doorwarmen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met vlees en groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!