Pittige rundergoulash
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige rundergoulash

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hoofdgerecht

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en de knoflook, snipper ze fijn. Snij de paprika's (zonder de zaadjes en zaadlijsten) in stukken.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout, bestuif het met bloem. Bak het rondom goudbruin in een mengsel van boter en olijfolie. Schep uit de pan.

  3. 3

    Voeg wat olijfolie toe en fruit daarin de uien glazig. Doe er de paprika's en de knoflook bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Doe er het vlees weer bij. Bestrooi met het paprikapoeder. Schep goed om.

  5. 5

    Voeg er de bouillon en de tomatenpuree, het chilipepertje en het kruidentuiltje aan toe. Roer om. Breng tot tegen de kook aan. Dek af en laat ongeveer 2 uur zacht stoven.

  6. 6

    Neem het kruidentuiltje en het pepertje weg. Serveer goed heet met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en de knoflook, snipper ze fijn. Snij de paprika's (zonder de zaadjes en zaadlijsten) in stukken.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout, bestuif het met bloem. Bak het rondom goudbruin in een mengsel van boter en olijfolie. Schep uit de pan.

  3. 3

    Voeg wat olijfolie toe en fruit daarin de uien glazig. Doe er de paprika's en de knoflook bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Doe er het vlees weer bij. Bestrooi met het paprikapoeder. Schep goed om.

  5. 5

    Voeg er de bouillon en de tomatenpuree, het chilipepertje en het kruidentuiltje aan toe. Roer om. Breng tot tegen de kook aan. Dek af en laat ongeveer 2 uur zacht stoven.

  6. 6

    Neem het kruidentuiltje en het pepertje weg. Serveer goed heet met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.