Spiesje van pens en appel met couscous
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesje van pens en appel met couscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend spiesje

bereiding
  1. 1

    Steek of snij rondjes uit de appel en uit het brood ter grootte van de plakjes pens. Prik op 8 houten spiesjes afwisselend plakjes pens, appel en brood.

  2. 2

    Meng de couscous goed met een scheutje olie. Overgiet dan met lichtgezouten kokend water (kijk voor de juiste hoeveelheid op de verpakking van de couscous). Dek af en laat wellen.

  3. 3

    Blancheer intussen de wortelen 1 minuut in kokend water. Meng ze met de rozijnen en de peterselie door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak de spiesjes rondom in boter. Serveer ze bij de couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Steek of snij rondjes uit de appel en uit het brood ter grootte van de plakjes pens. Prik op 8 houten spiesjes afwisselend plakjes pens, appel en brood.

  2. 2

    Meng de couscous goed met een scheutje olie. Overgiet dan met lichtgezouten kokend water (kijk voor de juiste hoeveelheid op de verpakking van de couscous). Dek af en laat wellen.

  3. 3

    Blancheer intussen de wortelen 1 minuut in kokend water. Meng ze met de rozijnen en de peterselie door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak de spiesjes rondom in boter. Serveer ze bij de couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.