Groentegratin met mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentegratin met mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke Italiaanse groentegratin

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de bolletjes mozzarella en de tomaten in plakjes van 1 cm dik. 

    Snij de courgette in schijfjes.

    Hak de marjolijn fijn.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Wentel de courgetteschijfjes eerst door olijfolie en dan door een mix van half parmezaan en half paneermeel.

  3. 3

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes. Schik dakpansgewijs de tomaten, courgette en kaas in laagjes. Breng op smaak met peper, zout en gesnipperde verse marjolein.

  4. 4

    Dek af met aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven. Verwijder de folie en bak nog 15 à 20 minuten. Bestrooi net voor het serveren met bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de bolletjes mozzarella en de tomaten in plakjes van 1 cm dik. 

    Snij de courgette in schijfjes.

    Hak de marjolijn fijn.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Wentel de courgetteschijfjes eerst door olijfolie en dan door een mix van half parmezaan en half paneermeel.

  3. 3

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes. Schik dakpansgewijs de tomaten, courgette en kaas in laagjes. Breng op smaak met peper, zout en gesnipperde verse marjolein.

  4. 4

    Dek af met aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven. Verwijder de folie en bak nog 15 à 20 minuten. Bestrooi net voor het serveren met bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.