Frambozencoulis

Zo maak je ‘t
  1. Mix met een blender of cutter de frambozen tot puree en wrijf ze door een zeef, om de pitjes te verwijderen .

  2. Laat op een zacht vuurtje het water of de wijn met de poedersuiker en het citroensap inkoken tot siroop.

    Als de frambozen iets zuurder zijn, zult u wat meer suiker moeten toevoegen. Hoe rijper het fruit, hoe zoeter de coulis.

  3. Voeg er de frambozenpuree aan toe, roer goed om en laat nog enkele minuten meekoken.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Tomatensaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gebonden vleesjus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Peperroomsaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Tomatensaus

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Nicoisesaus