Recept

Kip met kerrie en kokosnoot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een pittig stukje kip

bereiding
  1. 1

    Snijd de kipfilets in 2-3 stukken en bak ze bruin in olie in een braadpan met hoge rand (voor de saus).

  2. 2

    Voeg, wanneer de kip bruin is, de fijngesneden groenten toe en bak 2-3 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de kerrie en kokosmelk toe en laat op een lager vuur sudderen.

  3. 3

    Wanneer de kip helemaal gaar is en de saus ingedikt is, voeg je het sap van 1/2 limoen toe. Meng de grofgehakte koriander erdoor. Dien onmiddellijk op met rijst of noedels en garneer met de rest van de limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met kerrie en kokosnoot

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!