Frisse citroenpasta met komkommer en meloen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frisse citroenpasta met komkommer en meloen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Spoel de komkommer, snij in de lengte in 4 en verwijder de zaadjes. Snij in plakjes. Halveer de meloen en verwijder de pitjes en de schil. Snij in blokjes.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de komkommer en meloen onder. Sprenkel er het sap van de citroen en de olijfolie over en doe er de gehakte kruiden bij.

  4. 4

    Kruid met peper en zout en hussel alles goed door elkaar. Verbrokkel de feta erover en werk af met de geraspte citroenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Spoel de komkommer, snij in de lengte in 4 en verwijder de zaadjes. Snij in plakjes. Halveer de meloen en verwijder de pitjes en de schil. Snij in blokjes.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de komkommer en meloen onder. Sprenkel er het sap van de citroen en de olijfolie over en doe er de gehakte kruiden bij.

  4. 4

    Kruid met peper en zout en hussel alles goed door elkaar. Verbrokkel de feta erover en werk af met de geraspte citroenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.