Frisse komkommersoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frisse komkommersoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomertopper

bereiding
  1. 1

    Schil 2 komkommers. Blancheer de schillen enkele minuten in lichtgezouten water, laat schrikken in koud water en uitlekken. Snij het vruchtvlees in blokjes.

  2. 2

    Doe de komkommerblokjes samen met de schillen, de spinazieblaadjes, ui, knoflook, zure room, mayonaise en sushi-azijn in de blender. Mix tot een gladde soep. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil de rammenas en snij hem samen met de halve komkommer in kleine blokjes. Meng met een scheutje olijfolie, peper en zout.

  4. 4

    Werk de komkommersoep af met de groenteblokjes en een takje citroenmelisse. Serveer met een sneetje witbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil 2 komkommers. Blancheer de schillen enkele minuten in lichtgezouten water, laat schrikken in koud water en uitlekken. Snij het vruchtvlees in blokjes.

  2. 2

    Doe de komkommerblokjes samen met de schillen, de spinazieblaadjes, ui, knoflook, zure room, mayonaise en sushi-azijn in de blender. Mix tot een gladde soep. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil de rammenas en snij hem samen met de halve komkommer in kleine blokjes. Meng met een scheutje olijfolie, peper en zout.

  4. 4

    Werk de komkommersoep af met de groenteblokjes en een takje citroenmelisse. Serveer met een sneetje witbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.