Kalkoenfilet met ham en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenfilet met ham en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kruid de kalkoenfilets met peper en zout. Wikkel ze in een plakje ham en bind vast met keukentouw, of steek vast met een cocktailprikker. Leg ze in een ovenschaal met de krieltjes en besprenkel met olijfolie. Zet ongeveer 20 minuten in de oven, of tot het vlees en de krieltjes gaar zijn. Bestrooi de aardappeltjes met peterselie.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook voor de spinazie. Pluk de blaadjes van het basilicum en hak ze grof. Maak de spinazie schoon. Stoof de knoflook met de spinazie en het basilicum in wat boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Serveer de kalkoenfilets en de aardappeltjes met de spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kruid de kalkoenfilets met peper en zout. Wikkel ze in een plakje ham en bind vast met keukentouw, of steek vast met een cocktailprikker. Leg ze in een ovenschaal met de krieltjes en besprenkel met olijfolie. Zet ongeveer 20 minuten in de oven, of tot het vlees en de krieltjes gaar zijn. Bestrooi de aardappeltjes met peterselie.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook voor de spinazie. Pluk de blaadjes van het basilicum en hak ze grof. Maak de spinazie schoon. Stoof de knoflook met de spinazie en het basilicum in wat boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Serveer de kalkoenfilets en de aardappeltjes met de spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.