Gazpacho van avocado met aardbeienijsje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gazpacho van avocado met aardbeienijsje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de ijsjes. Spoel de aardbeien en snij de kroontjes eraf. Mix ze met de helft van het limoensap en kruid met peper naar smaak. Schenk het mengsel in ijsblokjesvormpjes en zet ze 1 nacht in de diepvriezer.

  2. 2

    Spoel de rucola en het basilicum, en laat uitlekken. Snij de avocado's doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Besprenkel het met de rest van het limoensap. Mix fijn met de rucola, de bouillon en het basilicum. Zet koel weg.

  3. 3

    Verdeel de gazpacho over glaasjes. Ontvorm de aardbeienijsjes en leg er 1 of 2 in elk glaasje. Werk af met een blaadje basilicum en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de ijsjes. Spoel de aardbeien en snij de kroontjes eraf. Mix ze met de helft van het limoensap en kruid met peper naar smaak. Schenk het mengsel in ijsblokjesvormpjes en zet ze 1 nacht in de diepvriezer.

  2. 2

    Spoel de rucola en het basilicum, en laat uitlekken. Snij de avocado's doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Besprenkel het met de rest van het limoensap. Mix fijn met de rucola, de bouillon en het basilicum. Zet koel weg.

  3. 3

    Verdeel de gazpacho over glaasjes. Ontvorm de aardbeienijsjes en leg er 1 of 2 in elk glaasje. Werk af met een blaadje basilicum en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.