Bolognaisesaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bolognaisesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het spek in een ovenvaste pan met de gesnipperde rozemarijn in 1 el olijfolie. Laat kleuren en voeg er dan de ui en knoflook aan toe, samen met de wortelen en de selder. Laat 3 minuten garen, op middelhoog vuur. Roer geregeld om.

  2. 2

    Doe er het gehakt bij en bak 3 minuten op hoog vuur. Doe er de rode wijn bij en laat wat inkoken.

  3. 3

    Voeg er de oregano aan toe, samen met de gepelde tomaten, de tomatenpuree, wat peper en zout. Breng aan de kook, dek af en zet 1 uur in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het spek in een ovenvaste pan met de gesnipperde rozemarijn in 1 el olijfolie. Laat kleuren en voeg er dan de ui en knoflook aan toe, samen met de wortelen en de selder. Laat 3 minuten garen, op middelhoog vuur. Roer geregeld om.

  2. 2

    Doe er het gehakt bij en bak 3 minuten op hoog vuur. Doe er de rode wijn bij en laat wat inkoken.

  3. 3

    Voeg er de oregano aan toe, samen met de gepelde tomaten, de tomatenpuree, wat peper en zout. Breng aan de kook, dek af en zet 1 uur in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.