Recept

Kalkoenfilet met boerenkool en abrikozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kruid de kalkoen met peper en zout. Bak 'm goudbruin en gaar in wat olijfolie.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Snij de abrikozen in stukjes. Hak de boerenkool grof.

  3. 3

    Verhit wat olijfolie in een pan en roerbak de abrikozen, pijnboompitten en knoflook. Wacht tot de pijnboompitten kleuren. Schep alles uit de pan en laat rusten.

  4. 4

    Schep de boerenkool in een andere pan. Voeg 75 ml water toe en kruid met peper en zout. Laat 3 minuten afgedekt sudderen tot de boerenkool zacht en gaar is.

  5. 5

    Voeg de abrikozen, pijnboompitten en knoflook toe aan de boerenkool en roer om.

  6. 6

    Snij het vlees in plakken. Serveer samen met de boerenkoolmengeling.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenfilet met boerenkool en abrikozen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!