Kabeljauwsticks met courgettesalade
bereiding
- 
                        1 Klop de yoghurt los met peper en zout. Meng met de knoflook, de komkommer en het limoensap. Zet koel weg. 
- 
                        2 Spoel de sla en scheur in stukken. Bak de courgette kort aan beide kanten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met tijm. Hou warm. 
- 
                        3 Snij de vis in acht stukken. Kruid ze met peper en zout. Haal ze eerst door de melk, dan door de bloem. Bak ze 4 minuten aan elke kant, in ruim olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en prik ze op een stokje. 
- 
                        4 Verdeel de sla en de courgetteplakjes over de borden. Leg er de kabeljauwsticks bij. Werk af met een lepel dressing en gehakte bieslook. Serveer meteen. 
- 
                        5 
 
                                                     
                 
                 
                                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                