Kabeljauwsticks met courgettesalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauwsticks met courgettesalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de yoghurt los met peper en zout. Meng met de knoflook, de komkommer en het limoensap. Zet koel weg.

  2. 2

    Spoel de sla en scheur in stukken. Bak de courgette kort aan beide kanten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met tijm. Hou warm.

  3. 3

    Snij de vis in acht stukken. Kruid ze met peper en zout. Haal ze eerst door de melk, dan door de bloem. Bak ze 4 minuten aan elke kant, in ruim olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en prik ze op een stokje.

  4. 4

    Verdeel de sla en de courgetteplakjes over de borden. Leg er de kabeljauwsticks bij. Werk af met een lepel dressing en gehakte bieslook. Serveer meteen.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de yoghurt los met peper en zout. Meng met de knoflook, de komkommer en het limoensap. Zet koel weg.

  2. 2

    Spoel de sla en scheur in stukken. Bak de courgette kort aan beide kanten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met tijm. Hou warm.

  3. 3

    Snij de vis in acht stukken. Kruid ze met peper en zout. Haal ze eerst door de melk, dan door de bloem. Bak ze 4 minuten aan elke kant, in ruim olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en prik ze op een stokje.

  4. 4

    Verdeel de sla en de courgetteplakjes over de borden. Leg er de kabeljauwsticks bij. Werk af met een lepel dressing en gehakte bieslook. Serveer meteen.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.