Recept

Varkensmedaillons met mosterd

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk stukje vlees

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Snij het vlees in 4 dikke, gelijke plakken. Snij de korst van het brood, verkruimel het en vermeng het met de dragon.

  3. 3

    Kruid het vlees met peper en zout. Bak het aan beide kanten kort aan in boter of olie.

  4. 4

    Leg de medaillons in een ovenschaal. Bestrijk ze met de mosterd en strooi er het broodkruim-dragonmengsel op. Druk licht aan. Besprenkel met wat olie of gesmolten boter.

  5. 5

    Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  6. 6

    Hou het vlees warm onder aluminiumfolie en blus de braadschotel met de bouillon. Schraap de aanbaksels los.

  7. 7

    Schenk de saus door een zeef in een pannetje. Laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe. Kruid bij met peper en zout. Laat 1 minuut inkoken.

  8. 8

    Lepel de hete saus bij het vlees en dien op.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensmedaillons met mosterd

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!