Recept

Varkensspiesjes met parmezaanpuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele combinatie van smaken

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer ze met 1 el boter, de room en de parmezaan. Breng ze op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in kwarten. Pel de uien en snij ze in 8 stukken. Snipper de rozemarijn.

  3. 3

    Snij het vlees in blokjes en prik het afwisselend met de stukken paprika en ui aan spiesjes.

  4. 4

    Meng de honing met 2 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn. Bestrijk er de spiesjes mee. Bestrooi ze met de rozemarijn en gril ze goudbruin.

  5. 5

    Serveer de spiesjes met de puree en werk af met basilicum.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensspiesjes met parmezaanpuree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!