Recept

Chocoladerol met pistaches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel maar lekker dessert.

bereiding
  1. 1

    Zeef de bloem met een stevige snuif zout in een kom. Maak een kuiltje in het midden van de bloem. Breek er de eieren in en giet er een beetje melk bij. Roer stevig om. Giet er in een straaltje de rest van de melk bij. Roer tot een glad beslag.

  2. 2

    Laat de boter smelten in een koekenpan met antiaanbaklaag. Giet de gesmolten boter bij het beslag. Roer glad.

  3. 3

    Bak in dezelfde koekenpan vier grote pannenkoeken.

  4. 4

    Leg de gebakken pannenkoeken op een plat bord. Dek af met een tweede bord zodat ze warm blijven.

  5. 5

    Laat de chocolade smelten. Roer er de room door en doe er driekwart van de pistachenoten bij.

  6. 6

    Bestrijk een pannenkoek met chocoladesaus. Leg er een tweede pannenkoek op. Bestrijk met chocoladesaus en rol op. Doe hetzelfde met de twee resterende pannenkoeken.

  7. 7

    Snij de twee rolletjes doormidden, werk af met de rest van de pistachenootjes en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladerol met pistaches

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!