Frambozenmuffins
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambozenmuffins

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de eieren los met de melk. Doe er de bloem, het bakpoeder, de suiker, de vlokjes boter en een snuifje zout bij.

  3. 3

    Kneed kort en krachtig. Het beslag moet niet volledig glad zijn. Muffinbeslag dat te lang gekneed wordt, maakt de taartjes taai en droog.

  4. 4

    Schep de frambozen door het beslag. Verdeel het over 12 papieren bakvormpjes.

  5. 5

    Bak 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

  6. 6

    Laat de muffins afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Roer de eieren los met de melk. Doe er de bloem, het bakpoeder, de suiker, de vlokjes boter en een snuifje zout bij.

  3. 3

    Kneed kort en krachtig. Het beslag moet niet volledig glad zijn. Muffinbeslag dat te lang gekneed wordt, maakt de taartjes taai en droog.

  4. 4

    Schep de frambozen door het beslag. Verdeel het over 12 papieren bakvormpjes.

  5. 5

    Bak 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

  6. 6

    Laat de muffins afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.