Recept

Pastasalade met rucolapesto en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo'n koude pastasalade smaakt altijd in de zomer.

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Spoel de rucola en zwier droog. Doe samen met de knoflook en de rest van de ingrediënten voor de pesto in de blender en mix grof.

  2. 2

    Maak de asperges schoon en snij in stukken van ± 3 à 4 cm. Spoel de tuinerwten en de peultjes.

  3. 3

    Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook. Kook de pasta 8 minuten, doe dan de groenten erbij en laat nog 2 minuten verder koken tot de groenten beetgaar zijn. Giet af.

  4. 4

    Meng wat pesto door de pasta met groenten. Serveer met extra pesto naar smaak.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met rucolapesto en groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!