Pastasalade met rucolapesto en groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met rucolapesto en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Spoel de rucola en zwier droog. Doe samen met de knoflook en de rest van de ingrediënten voor de pesto in de blender en mix grof.

  2. 2

    Maak de asperges schoon en snij in stukken van ± 3 à 4 cm. Spoel de tuinerwten en de peultjes.

  3. 3

    Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook. Kook de pasta 8 minuten, doe dan de groenten erbij en laat nog 2 minuten verder koken tot de groenten beetgaar zijn. Giet af.

  4. 4

    Meng wat pesto door de pasta met groenten. Serveer met extra pesto naar smaak.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Spoel de rucola en zwier droog. Doe samen met de knoflook en de rest van de ingrediënten voor de pesto in de blender en mix grof.

  2. 2

    Maak de asperges schoon en snij in stukken van ± 3 à 4 cm. Spoel de tuinerwten en de peultjes.

  3. 3

    Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook. Kook de pasta 8 minuten, doe dan de groenten erbij en laat nog 2 minuten verder koken tot de groenten beetgaar zijn. Giet af.

  4. 4

    Meng wat pesto door de pasta met groenten. Serveer met extra pesto naar smaak.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.