Kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en kook ze gaar in lichtgezouten water gedurende 8 minuten.

  2. 2

    Stoom de kabeljauw ongeveer 12 minuten, afhankelijk van de dikte.

  3. 3

    Smelt de boter op een zacht vuurtje en schep er het schuim af zodat je geklaarde boter overhoudt. Klop au bain-marie de eidooiers met het water, het citroensap en wat zout tot een romige massa. Klop verder terwijl je de geklaarde boter er beetje bij beetje aan toevoegt.

  4. 4

    Verdeel de vis over borden en serveer met de asperges en een lepel hollandaisesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en kook ze gaar in lichtgezouten water gedurende 8 minuten.

  2. 2

    Stoom de kabeljauw ongeveer 12 minuten, afhankelijk van de dikte.

  3. 3

    Smelt de boter op een zacht vuurtje en schep er het schuim af zodat je geklaarde boter overhoudt. Klop au bain-marie de eidooiers met het water, het citroensap en wat zout tot een romige massa. Klop verder terwijl je de geklaarde boter er beetje bij beetje aan toevoegt.

  4. 4

    Verdeel de vis over borden en serveer met de asperges en een lepel hollandaisesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?