Recept

Asperges met kip en saffraanaardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zachte smaken

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze in 8 à 10 minuten gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.

  2. 2

    Schil de aardappelen, kook ze gaar in de bouillon waaraan je de saffraan hebt toegevoegd. Giet af en laat uitlekken.

  3. 3

    Kruid de kipfilets met peper en zout, verhit olijfolie in een pan en bak ze goudbruin.

  4. 4

    Spoel het groene gedeelte van de prei. Blancheer in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Kook de verse lasagnevellen volgens de instructies op de verpakking.

  5. 5

    Verdeel de asperges in 4 porties en omwikkel elke portie met een lasagnevel. Bind elk pakketje dicht met een preisliert en steek er wat preischeuten tussen. Leg op elk bord een aspergepakketje en een kipfilet.

  6. 6

    Lepel wat hollandaisesaus op de borden en leg er 2 aardappelen in.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Asperges met kip en saffraanaardappelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!