Asperges met kip en saffraanaardappelen
bereiding
- 
                        1 Schil de asperges. Kook ze in 8 Ã 10 minuten gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken. 
- 
                        2 Schil de aardappelen, kook ze gaar in de bouillon waaraan je de saffraan hebt toegevoegd. Giet af en laat uitlekken. 
- 
                        3 Kruid de kipfilets met peper en zout, verhit olijfolie in een pan en bak ze goudbruin. 
- 
                        4 Spoel het groene gedeelte van de prei. Blancheer in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat uitlekken. Kook de verse lasagnevellen volgens de instructies op de verpakking. 
- 
                        5 Verdeel de asperges in 4 porties en omwikkel elke portie met een lasagnevel. Bind elk pakketje dicht met een preisliert en steek er wat preischeuten tussen. Leg op elk bord een aspergepakketje en een kipfilet. 
- 
                        6 Lepel wat hollandaisesaus op de borden en leg er 2 aardappelen in. 
 
                                                     
                 
                 
                                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                