Recept

Gehaktballetjes met amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Vermeng het gehakt met de miniblokjes chorizo, het amandelpoeder, het paneermeel en het ei. Voeg er de knoflook, de bladselder en het komijnpoeder aan toe. Kruid eventueel bij met peper en zout. Maak er mooie, gelijke balletjes van.

  2. 2

    Bak de gehaktballetjes kort rondom aan in een likje olie. Voeg er de bouillon, het bier en de tomaatblokjes aan toe. Laat 20 minuten stoven onder deksel.

  3. 3

    Spoel de asperges. Kook ze 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken.

  4. 4

    Doe de asperges en de plakjes chorizo bij de gehaktballetjes. Laat 2 minuten goed doorwarmen.

  5. 5

    Verdeel over de borden. Werk af met amandelschilfers en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!