Cannelloni met spinazie en ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cannelloni met spinazie en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er de tomatencoulis bij en laat 10 minuten sudderen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Spoel en droog de spinazieblaadjes. Laat ze even slinken in olijfolie en uitlekken. Mix ze fijn.

  4. 4

    Meng de spinaziepuree met de ricotta, het ei en de helft van de kaas. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel het mengsel over de lasagnevellen en rol op.

  5. 5

    Schik de rolletjes op de naad in een lichtjes ingevette ovenschaal. Lepel er de tomatensaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er de tomatencoulis bij en laat 10 minuten sudderen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Spoel en droog de spinazieblaadjes. Laat ze even slinken in olijfolie en uitlekken. Mix ze fijn.

  4. 4

    Meng de spinaziepuree met de ricotta, het ei en de helft van de kaas. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel het mengsel over de lasagnevellen en rol op.

  5. 5

    Schik de rolletjes op de naad in een lichtjes ingevette ovenschaal. Lepel er de tomatensaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.