Recept

Quiche met pancetta en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk simpele quiche die niet zal misstaan op je brunch! Geitenkaas en spek zijn een prima combinatie.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het kruimeldeeg open, leg het met het bakpapier in de taartvorm. Prik wat gaatjes in de bodem.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot, stoof ze glazig in wat olijfolie. Doe er de pancetta bij en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 5 minuten bakken, haal van het vuur en doe alles in de taartvorm.

  3. 3

    Halveer de kerstomaten, verdeel ze over de taartvorm. Verdeel met behulp van een koffielepel de geitenkaas over de groenten. Snij het lente-uitje in ringen, strooi ze over de groenten.

  4. 4

    Klop het ei los met de room, peper en zout en de helft van de kaas. Giet het mengsel in de taartvorm en strooi er de rest van de kaas over.

  5. 5

    Bak de quiche 30 à 40 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!