Aardappelpakketjes met kerrie en kokos
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelpakketjes met kerrie en kokos

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boem patat!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op op 180°C.

  2. 2

    Bak de pompoen of de courgettes aan in olijfolie. Voeg de knoflook en het kerriepoeder toe. Roer goed en overgiet met de kokosmelk.Voeg dan de appel en de abrikozen toe. Laat 10 minuten garen onder een deksel.

  3. 3

    Voeg dan de spinazie en de cashewnoten toe. Laat nog even verder garen zonder deksel. Het mengsel mag niet te nat zijn.

  4. 4

    Schil de aardappels en spoel ze. Gebruik dan de dunschiller om de aardappels verder op te schillen in ‘linten’.

  5. 5

    Bekleed beboterde muffinvormpjes met een enkele laag van die linten, zodat ze ook nog over de rand hangen. Vul op met het pompoenmengsel en vouw de linten over dat mengsel, zodat je pakketjes krijgt. Zet ± 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op op 180°C.

  2. 2

    Bak de pompoen of de courgettes aan in olijfolie. Voeg de knoflook en het kerriepoeder toe. Roer goed en overgiet met de kokosmelk.Voeg dan de appel en de abrikozen toe. Laat 10 minuten garen onder een deksel.

  3. 3

    Voeg dan de spinazie en de cashewnoten toe. Laat nog even verder garen zonder deksel. Het mengsel mag niet te nat zijn.

  4. 4

    Schil de aardappels en spoel ze. Gebruik dan de dunschiller om de aardappels verder op te schillen in ‘linten’.

  5. 5

    Bekleed beboterde muffinvormpjes met een enkele laag van die linten, zodat ze ook nog over de rand hangen. Vul op met het pompoenmengsel en vouw de linten over dat mengsel, zodat je pakketjes krijgt. Zet ± 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.