Thaise gepocheerde kipfilet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Thaise gepocheerde kipfilet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Breng de bouillon aan de kook. Doe de vissaus, het limoensap, de chili, limoenblaadjes, het citroengras, de gember en suiker erbij en draai het vuur laag tot tegen het kookpunt. Laat een halfuurtje trekken.

  2. 2

    Breng de bouillon opnieuw aan de kook, doe de kipfilets erbij en laat 5 minuten zachtjes koken.

  3. 3

    Serveer de kip in de bouillon met rijst en gestoofde paksoi. Werk af met gehakte koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de bouillon aan de kook. Doe de vissaus, het limoensap, de chili, limoenblaadjes, het citroengras, de gember en suiker erbij en draai het vuur laag tot tegen het kookpunt. Laat een halfuurtje trekken.

  2. 2

    Breng de bouillon opnieuw aan de kook, doe de kipfilets erbij en laat 5 minuten zachtjes koken.

  3. 3

    Serveer de kip in de bouillon met rijst en gestoofde paksoi. Werk af met gehakte koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.