Recept

Pad thai (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Thaise noedels

bereiding
  1. 1

    Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Blancheer de tuinbonen 7 minuten, laat schrikken in koud water en verwijder de vliesjes. Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de gember en knoflook fijn. Snij de kip in stukjes.

  3. 3

    Verhit de olie in een wok en roerbak de kip goudbruin. Bestrooi met kerriepoeder. Neem uit de pan en hou even apart.

  4. 4

    Roerbak in dezelfde wok de groenten met de gember en de knoflook. Doe er de kip en de noedels weer bij. Breng op smaak met sojasaus, limoensap en peper.

  5. 5

    Verdeel de pad thai over kommetjes en strooi er de pinda’s over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pad thai (2)

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!