Recept

Pad thai (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Thaise noedels

bereiding
  1. 1

    Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Blancheer de tuinbonen 7 minuten, laat schrikken in koud water en verwijder de vliesjes. Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de gember en knoflook fijn. Snij de kip in stukjes.

  3. 3

    Verhit de olie in een wok en roerbak de kip goudbruin. Bestrooi met kerriepoeder. Neem uit de pan en hou even apart.

  4. 4

    Roerbak in dezelfde wok de groenten met de gember en de knoflook. Doe er de kip en de noedels weer bij. Breng op smaak met sojasaus, limoensap en peper.

  5. 5

    Verdeel de pad thai over kommetjes en strooi er de pinda’s over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pad thai (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Blancheer de tuinbonen 7 minuten, laat schrikken in koud water en verwijder de vliesjes. Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de gember en knoflook fijn. Snij de kip in stukjes.

  3. 3

    Verhit de olie in een wok en roerbak de kip goudbruin. Bestrooi met kerriepoeder. Neem uit de pan en hou even apart.

  4. 4

    Roerbak in dezelfde wok de groenten met de gember en de knoflook. Doe er de kip en de noedels weer bij. Breng op smaak met sojasaus, limoensap en peper.

  5. 5

    Verdeel de pad thai over kommetjes en strooi er de pinda’s over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!