Frambozenparfait
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambozenparfait

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de frambozen en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng de eieren, eidooiers, het vanille-extract en de suiker in een kom en verwarm au bain-marie. Klop 5 minuten tot een schuimige, lauw-warme crème. Neem van het vuur en klop verder tot het mooi indikt.

  3. 3

    Klop de room half op. Schep samen met de diepvriesvruchten voorzichtig door de crème. Stort in een tulband- of rechthoekige cakevorm en laat minstens een nacht opstijven in de diepvriezer.

  4. 4

    Dip vlak voor het serveren de helft van de frambozen in de poedersuiker.

  5. 5

    Haal de parfait uit de vorm. Serveer met de frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de frambozen en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng de eieren, eidooiers, het vanille-extract en de suiker in een kom en verwarm au bain-marie. Klop 5 minuten tot een schuimige, lauw-warme crème. Neem van het vuur en klop verder tot het mooi indikt.

  3. 3

    Klop de room half op. Schep samen met de diepvriesvruchten voorzichtig door de crème. Stort in een tulband- of rechthoekige cakevorm en laat minstens een nacht opstijven in de diepvriezer.

  4. 4

    Dip vlak voor het serveren de helft van de frambozen in de poedersuiker.

  5. 5

    Haal de parfait uit de vorm. Serveer met de frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.