Frambozenparfait
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambozenparfait

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de frambozen en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng de eieren, eidooiers, het vanille-extract en de suiker in een kom en verwarm au bain-marie. Klop 5 minuten tot een schuimige, lauw-warme crème. Neem van het vuur en klop verder tot het mooi indikt.

  3. 3

    Klop de room half op. Schep samen met de diepvriesvruchten voorzichtig door de crème. Stort in een tulband- of rechthoekige cakevorm en laat minstens een nacht opstijven in de diepvriezer.

  4. 4

    Dip vlak voor het serveren de helft van de frambozen in de poedersuiker.

  5. 5

    Haal de parfait uit de vorm. Serveer met de frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de frambozen en laat uitlekken.

  2. 2

    Meng de eieren, eidooiers, het vanille-extract en de suiker in een kom en verwarm au bain-marie. Klop 5 minuten tot een schuimige, lauw-warme crème. Neem van het vuur en klop verder tot het mooi indikt.

  3. 3

    Klop de room half op. Schep samen met de diepvriesvruchten voorzichtig door de crème. Stort in een tulband- of rechthoekige cakevorm en laat minstens een nacht opstijven in de diepvriezer.

  4. 4

    Dip vlak voor het serveren de helft van de frambozen in de poedersuiker.

  5. 5

    Haal de parfait uit de vorm. Serveer met de frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!