Recept

Kerriekip met rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in lange brede repen. Maak de paprika en ananas schoon en snij ze in blokjes. Spoel de lente-ui en snij in ringen. Haal de zaadjes uit de chilipeper en snij hem in ringen.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking.

  3. 3

    Bak de kipreepjes krokant in olijfolie. Kruid met peper, zout en het kerriepoeder. Voeg de in blokjes gesneden ananas, paprika en chilipeper toe en roerbak even verder. Voeg de kokosmelk toe, breng verder op smaak met peper en zout. Laat even inkoken.

  4. 4

    Bestrooi de kip met de lente-uiringen en gehakte koriander en serveer met de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kerriekip met rijst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!