Recept

Taartje met rode ui en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere hartige kaastaart

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui in ringen.

    Maak de lente-uitjes schoon, maar behoud zoveel mogelijk groen. Snij ze overlangs doormidden.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eieren op met de room. Roer er de geraspte kaas door. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Beboter 4 individuele taartvormjes en bestuif ze met bloem. leg er het bladerdeeg in, bedek met bakpapier en leg daarop bonen (of bakknikkers). Zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het papier en de bonen weg. Schenk het eimengsel in de deegbodempjes. Leg in elk ook een plak geitenkaas, een sliert lente-ui en uiringen. Lepel er honing over en bestrooi met afgeriste tijm. Zet 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taartje met rode ui en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui in ringen.

    Maak de lente-uitjes schoon, maar behoud zoveel mogelijk groen. Snij ze overlangs doormidden.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eieren op met de room. Roer er de geraspte kaas door. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Beboter 4 individuele taartvormjes en bestuif ze met bloem. leg er het bladerdeeg in, bedek met bakpapier en leg daarop bonen (of bakknikkers). Zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het papier en de bonen weg. Schenk het eimengsel in de deegbodempjes. Leg in elk ook een plak geitenkaas, een sliert lente-ui en uiringen. Lepel er honing over en bestrooi met afgeriste tijm. Zet 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!