Taartje met rode ui en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Taartje met rode ui en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere hartige kaastaart

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui in ringen.

    Maak de lente-uitjes schoon, maar behoud zoveel mogelijk groen. Snij ze overlangs doormidden.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eieren op met de room. Roer er de geraspte kaas door. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Beboter 4 individuele taartvormjes en bestuif ze met bloem. leg er het bladerdeeg in, bedek met bakpapier en leg daarop bonen (of bakknikkers). Zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het papier en de bonen weg. Schenk het eimengsel in de deegbodempjes. Leg in elk ook een plak geitenkaas, een sliert lente-ui en uiringen. Lepel er honing over en bestrooi met afgeriste tijm. Zet 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ui in ringen.

    Maak de lente-uitjes schoon, maar behoud zoveel mogelijk groen. Snij ze overlangs doormidden.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eieren op met de room. Roer er de geraspte kaas door. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Beboter 4 individuele taartvormjes en bestuif ze met bloem. leg er het bladerdeeg in, bedek met bakpapier en leg daarop bonen (of bakknikkers). Zet 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal het papier en de bonen weg. Schenk het eimengsel in de deegbodempjes. Leg in elk ook een plak geitenkaas, een sliert lente-ui en uiringen. Lepel er honing over en bestrooi met afgeriste tijm. Zet 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.