Volkoren pastasalade met gegrilde courgette, gerookte zalm en ricottadressing
bereiding
-
1
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
2
Mix alle ingrediënten voor de dressing glad. Kruid met peper en zout.
-
3
Blancheer de erwtjes 5 minuten in lichtgezouten water. Giet af en spoel ze onder koud water.
-
4
Spoel de courgette en snij ‘m in plakjes, besmeer de plakjes met olijfolie en gril ze langs beide kanten even in een grillpan. Kruid met peper en zout.
-
5
Spoel de komkommers en snij ze in de lengte in partjes. Spoel de veldsla.
-
6
Giet de pasta af en meng er de erwtjes, courgette en komkommer onder. Schep er de dressing onder. Verdeel de veldsla over de borden en bedruppel met olijfolie. Schep er de pastasalade op en verdeel er de reepjes zalm over. Werk af met extra blaadjes basilicum.