Recept

Cannelloni met spinazie en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Rooster de pijnboompitten in een pan. Hak de spinazie fijn. Pel en snipper de sjalot en knoflook en fruit aan in boter. Voeg de spinazie en daarna de ricotta, de pijnboompitjes en de helft van de parmezaan toe. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bak in een andere pan het gehakt rul. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe. Laat 15 minuten sudderen.

  3. 3

    Maak een bechamelsaus. Smelt de boter en voeg de bloem toe. Roer tot een korrelig geheel en voeg al roerend de melk toe. Laat even doorkoken en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ovenschaal. Schep er de gehaktsaus in. Vul de cannellonibuisjes met de spinazievulling en leg ze op de gehaktsaus. Verdeel de bechamelsaus erover, bestrooi met de rest van de parmezaan en zet gedurende 30 minuten in de oven. Serveer goed warm.

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met spinazie en ricotta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!