Krabkoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Krabkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de krab. Meng ze met het broodkruim, het gemberpoeder, de limoenschil, paprika en cayennepeper. Spoel en snipper de lente-ui. Spoel en hak de chilipeper (zonder de zaadjes). Meng ze met de rest.

  2. 2

    Splits het ei. Roer de dooier door de mayonaise en meng met de krab. Klop het eiwit luchtig en spatel het erdoor. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten rusten in de koelkast.

  3. 3

    Vorm van het mengsel 12 balletjes en duw ze plat. Bak de koekjes in maïsolie, ongeveer een minuut aan elke kant, of tot ze mooi goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Snij de komkommer en de limoen in plakjes. Serveer ze bij de krabkoekjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de krab. Meng ze met het broodkruim, het gemberpoeder, de limoenschil, paprika en cayennepeper. Spoel en snipper de lente-ui. Spoel en hak de chilipeper (zonder de zaadjes). Meng ze met de rest.

  2. 2

    Splits het ei. Roer de dooier door de mayonaise en meng met de krab. Klop het eiwit luchtig en spatel het erdoor. Kruid met peper en zout en laat 15 minuten rusten in de koelkast.

  3. 3

    Vorm van het mengsel 12 balletjes en duw ze plat. Bak de koekjes in maïsolie, ongeveer een minuut aan elke kant, of tot ze mooi goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Snij de komkommer en de limoen in plakjes. Serveer ze bij de krabkoekjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.