Pappardelle met gehaktballetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pappardelle met gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Favoriet bij kids

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Hak de peterselie.

  2. 2

    Stoof de sjalot aan in een likje olijfolie. Laat afkoelen.

  3. 3

    Vermeng het gehakt met de eieren, het paneermeel en de sjalot. Voeg er de gepelde en geperste knoflook en de helft van de peterselie aan toe. Kruid bij met peper en zout.

  4. 4

    Rol nootgrote balletjes en bak ze in een beetje olijfolie rondom bruin. Blus met de gevogeltebouillon. Laat 3 minuten garen onder deksel.

  5. 5

    Schenk er de room bij. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog 1 minuut zachtjes doorkoken.

  6. 6

    Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze met de saus en de gehaktballetjes.

  7. 7

    Werk af met de rest van de gehakte peterselie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Hak de peterselie.

  2. 2

    Stoof de sjalot aan in een likje olijfolie. Laat afkoelen.

  3. 3

    Vermeng het gehakt met de eieren, het paneermeel en de sjalot. Voeg er de gepelde en geperste knoflook en de helft van de peterselie aan toe. Kruid bij met peper en zout.

  4. 4

    Rol nootgrote balletjes en bak ze in een beetje olijfolie rondom bruin. Blus met de gevogeltebouillon. Laat 3 minuten garen onder deksel.

  5. 5

    Schenk er de room bij. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog 1 minuut zachtjes doorkoken.

  6. 6

    Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze met de saus en de gehaktballetjes.

  7. 7

    Werk af met de rest van de gehakte peterselie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.