Geroosterde ricotta met kerstomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde ricotta met kerstomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de ricotta op een stuk bakpapier op een bakplaat, sprenkel er een beetje olijfolie over en bestrooi met peper en zout. Zet 35 à 40 minuten in de voorverwarmde oven. Haal na 10 minuten de bakplaat uit de oven en leg de tomaatjes erbij. Besprenkel ook de tomaatjes met olijfolie en bestrooi met de helft van het zeezout en de suiker. Zet terug in de oven en bak verder.

  2. 2

    Schep de ricotta en de tomaatjes nadien op een schaal en bedruppel met olijfolie. Werk af met enkele blaadjes basilicum en breng op smaak met versgemalen peper.

  3. 3

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de ricotta op een stuk bakpapier op een bakplaat, sprenkel er een beetje olijfolie over en bestrooi met peper en zout. Zet 35 à 40 minuten in de voorverwarmde oven. Haal na 10 minuten de bakplaat uit de oven en leg de tomaatjes erbij. Besprenkel ook de tomaatjes met olijfolie en bestrooi met de helft van het zeezout en de suiker. Zet terug in de oven en bak verder.

  2. 2

    Schep de ricotta en de tomaatjes nadien op een schaal en bedruppel met olijfolie. Werk af met enkele blaadjes basilicum en breng op smaak met versgemalen peper.

  3. 3

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.