Steak met tuinkruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Steak met tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verse kruiden geven je gerecht meteen wat meer pit

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 ºC.

    Snipper 1/2 bosje bladpeterselie, een handvol verse marjolein en 3 teentjes knoflook.

  2. 2

    Meng de gesnipperde kruiden en de knoflook met 1 dl olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de steak met olie en schroei hem kort aan beide kanten dicht. Bestrijk met de kruiden en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Haal uit de oven en laat 5 minuten onder aluminiumfolie rusten alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 ºC.

    Snipper 1/2 bosje bladpeterselie, een handvol verse marjolein en 3 teentjes knoflook.

  2. 2

    Meng de gesnipperde kruiden en de knoflook met 1 dl olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de steak met olie en schroei hem kort aan beide kanten dicht. Bestrijk met de kruiden en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Haal uit de oven en laat 5 minuten onder aluminiumfolie rusten alvorens aan te snijden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.