Rosbief met tuinkruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rosbief met tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rosbief in een feestelijk jasje.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de rosbief 1 uur op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 125°C. 

  2. 2

    Kruid de rosbief met zeezout en pepermix. Braad hem rondom kort aan in 2 el boter. Leg hem op een braadrooster boven een druipschaal. Zet 15 minuten onder in de oven. 

  3. 3

    Schenk een kopje water in de schaal en laat de rosbief nog 10 minuten garen. Schakel dan de oven uit en laat het vlees zo 10 minuten in de oven staan.

  4. 4

    Schenk de braadjus in een pannetje en doe er de salie bij. Laat 3 minuten zacht koken. Zeef en roer de mosterd door de saus.

  5. 5

    Verdeel de rest van de boter in stukjes en klop ze, van het vuur af, door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm eventueel nog even, maar laat zeker niet meer koken. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de rosbief 1 uur op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 125°C. 

  2. 2

    Kruid de rosbief met zeezout en pepermix. Braad hem rondom kort aan in 2 el boter. Leg hem op een braadrooster boven een druipschaal. Zet 15 minuten onder in de oven. 

  3. 3

    Schenk een kopje water in de schaal en laat de rosbief nog 10 minuten garen. Schakel dan de oven uit en laat het vlees zo 10 minuten in de oven staan.

  4. 4

    Schenk de braadjus in een pannetje en doe er de salie bij. Laat 3 minuten zacht koken. Zeef en roer de mosterd door de saus.

  5. 5

    Verdeel de rest van de boter in stukjes en klop ze, van het vuur af, door de saus. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm eventueel nog even, maar laat zeker niet meer koken. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.