Recept

Gevulde zoete uien met bulgur en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snijd een stukje van de uien zodat ze mooi rechtop blijven staan.

  2. 2

    Stoom ze beetgaar in wat wijn met water. Snijd er een hoedje af en hol ze uit.

  3. 3

    Snijd het vruchtvlees fijn en schep het samen met de feta en pijnboompitten onder de bulgur.

  4. 4

    Breng op smaak met look, chili, bieslook, peper en zout. Wikkel 2 plakjes ontbijtspek en twee takjes tijm rond de uien en bind vast met keukentouw.

  5. 5

    Vul de uien met het bulgurmengsel en zet ze in een ovenschaal. Druppel er olijfolie over en bak ze nog 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde zoete uien met bulgur en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!