Duifjes in papillot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Duifjes in papillot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Duif in een pakje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de sjalotjes. Wrijf de champignons zonder water schoon, snijd ze in plakjes. Hak de peterselie fijn. Snijd de duifjes langs de borstkant open, snijd met een scherp mes voorzichtig het borstbeen los en neem het weg. 

  2. 2

    Braad de duifjes snel aan alle kanten aan in de boter en de olie. Vermeng de champignons, de sjalotsnippers en de peterselie. Verdeel het mengsel over vier grote vellen aluminiumfolie. 

  3. 3

    Leg er de duifjes bij en kruid ze met peper en zout. Sluit de papillotten en zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200° C. Lekker met doperwtjes en nieuwe aardappeltjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de sjalotjes. Wrijf de champignons zonder water schoon, snijd ze in plakjes. Hak de peterselie fijn. Snijd de duifjes langs de borstkant open, snijd met een scherp mes voorzichtig het borstbeen los en neem het weg. 

  2. 2

    Braad de duifjes snel aan alle kanten aan in de boter en de olie. Vermeng de champignons, de sjalotsnippers en de peterselie. Verdeel het mengsel over vier grote vellen aluminiumfolie. 

  3. 3

    Leg er de duifjes bij en kruid ze met peper en zout. Sluit de papillotten en zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200° C. Lekker met doperwtjes en nieuwe aardappeltjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.