Oosterse capellini met kippengehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse capellini met kippengehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke pasta met een oosters tintje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de paddenstoelen schoon en snij eventueel in plakjes. Verwijder de zaadjes van de pepertjes en hak ze fijn. Rasp de gember. 

  2. 2

    Verhit wat olie in een pan. Roerbak daarin de paddenstoelen, haal ze uit de pan en hou ze apart.

  3. 3

    Roerbak de pepertjes heel even met de gember en voeg er het kippengehakt aan toe. Bak het rul. Doe er de vissaus en de sojasaus bij, en de paddenstoelen. Roer goed om. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en serveer met het kippengehakt. Werk de borden af met basilicum en koriander, en serveer met een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de paddenstoelen schoon en snij eventueel in plakjes. Verwijder de zaadjes van de pepertjes en hak ze fijn. Rasp de gember. 

  2. 2

    Verhit wat olie in een pan. Roerbak daarin de paddenstoelen, haal ze uit de pan en hou ze apart.

  3. 3

    Roerbak de pepertjes heel even met de gember en voeg er het kippengehakt aan toe. Bak het rul. Doe er de vissaus en de sojasaus bij, en de paddenstoelen. Roer goed om. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en serveer met het kippengehakt. Werk de borden af met basilicum en koriander, en serveer met een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.