Kipsaté met Provençaalse groenten

  • 20 min
  • Makkelijk
  • Goedkoop
  • Europees
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Snij de kip in blokjes, kruid ze met de kipkruiden en prik ze op 4 satéstokjes.

  2. Fruit de ui en knoflook in de olijfolie. Doe er de aubergine bij en bak even mee. Doe er de courgette, paprika en tomaat bij. Kruid met peper, zout, tijm, rozemarijn, bonenkruid en citroensap.

  3. Voeg het water toe, dek af en laat 15 minuten zachtjes sudderen. Bak intussen de kipsatés.

  4. Serveer de spiesjes met de Provençaalse groenten. Lekker met rijst of couscous.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Gevulde champignons op provençaalse wijze

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kipsaté met gegrilde zomerprei en aardappelmosterdsalade

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kipsatés met mango

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Gegrilde kipsatés met pindasaus

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kalfsfilet met Provençaalse groenten