Gamba's met chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gamba's met chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niet alleen origineel, maar ook superlekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Bak de plakjes chorizo goudbruin op hoog vuur, in een pan met antiaanbaklaag. Haal de worst uit de pan, maar laat het vet erin. Laat de plakjes worst uitlekken op een paar velletjes keukenpapier.

  2. 2

    Zet het vuur lager. Doe de olijfolie en de knoflook in de pan waarin u de worst gebakken hebt en roerbak 1 minuut. Voeg vervolgens de gamba's roe en bak ze 4 à 5 minuten, tot ze mooi roze zij en krullen.

  3. 3

    Doe de chorizo weer in pan. Roer er ook de sherry en de koriander door. Serveer de gamba's met partjes citroen en lekker vers stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Bak de plakjes chorizo goudbruin op hoog vuur, in een pan met antiaanbaklaag. Haal de worst uit de pan, maar laat het vet erin. Laat de plakjes worst uitlekken op een paar velletjes keukenpapier.

  2. 2

    Zet het vuur lager. Doe de olijfolie en de knoflook in de pan waarin u de worst gebakken hebt en roerbak 1 minuut. Voeg vervolgens de gamba's roe en bak ze 4 à 5 minuten, tot ze mooi roze zij en krullen.

  3. 3

    Doe de chorizo weer in pan. Roer er ook de sherry en de koriander door. Serveer de gamba's met partjes citroen en lekker vers stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.