Pasta met truffel

Zo maak je ‘t
  1. Kook de pasta al dente en giet af. Laat uitlekken.

  2. Meng de pasta met 125 ml truffelolie, de parmezaan en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verdeel de pasta over de borden. Werk af met plakjes truffel en wat extra parmezaan naar smaak. Serveer meteen.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Duur
  • Erg makkelijk

Tagliatelle met wintertruffel

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Makkelijk

Rigatoni met sint-jakobsvruchten en truffel

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Bresaola met parmezaanmousse en truffel

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Ree met schorseneren, spruiten en rode biet

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Lasagne met pompoen, bospaddestoelen en truffel