Recept

Couscoussalade met varkensoesters

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuid en noord gecombineerd

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten. Maak de paprika' schoon. Snij beide groenten in mini- blokjes. Pel de knoflook.

  2. 2

    Doe de couscous in een grote kom met een snuifje zout. Schenk er 3 dl kokend water bij. Dek meteen af en laat 3 minuten onaangeroerd staan.

  3. 3

    Maak de couscous los met een vork. Roer er de olijfolie en het citroensap door. Pers er de knoflook bij. Vermeng met de tomaten, Vermeng met de tomaten, paprika's en gehakte tuinkruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de koteletjes aan beide kanten met zout, peper en paprikapoeder. Bak ze kort aan op een hoog vuur, in boter of olie. Laat ze op een zacht vuur nog 10 minuten verder garen. Serveer met de couscoussalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Couscoussalade met varkensoesters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!