Recept

Kruidige couscoussalade met granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk om mee te nemen als lunch naar het werk.

bereiding
  1. 1

    Kook de couscous gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Spoel de appel, komkommer en tomaten. Verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Spoel de lente-ui en snij in ringen. Haal de pitjes uit de granaatappel. Hak de peterselie, munt en de bieslook fijn.

  3. 3

    Maak een vinaigrette met de olie en de wittewijnazijn, honing, peper en zout.

  4. 4

    Meng de couscous met de appel, komkommer, tomaat, lente-ui, rozijn, gehakte kruiden en de helft van de granaatappelpitjes. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kruidige couscoussalade met granaatappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!