Recept

Kruidige couscoussalade met granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk om mee te nemen als lunch naar het werk.

bereiding
  1. 1

    Kook de couscous gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Spoel de appel, komkommer en tomaten. Verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Spoel de lente-ui en snij in ringen. Haal de pitjes uit de granaatappel. Hak de peterselie, munt en de bieslook fijn.

  3. 3

    Maak een vinaigrette met de olie en de wittewijnazijn, honing, peper en zout.

  4. 4

    Meng de couscous met de appel, komkommer, tomaat, lente-ui, rozijn, gehakte kruiden en de helft van de granaatappelpitjes. Serveer.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kruidige couscoussalade met granaatappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!