Tomaatjes met ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaatjes met ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het spek fijn. Hak het basilicum en de oregano. Rasp de parmezaan. Snij de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Hak de rucola fijn. 

  2. 2

    Bestrooi de binnenkant van de tomaten met een beetje grof zeezout. Laat ze met de opening naar beneden even uitlekken. 

  3. 3

    Bak het spek krokant in een hete pan met antiaanbaklaag. Laat afkoelen.

  4. 4

    Meng de rtucola samen met het basilicum, de oregano, de geraspte parmezaan, het spek en wat peper door de ricotta. 

  5. 5

    Vul de tomaten met het mengsel en werk af met een blaadje basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het spek fijn. Hak het basilicum en de oregano. Rasp de parmezaan. Snij de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Hak de rucola fijn. 

  2. 2

    Bestrooi de binnenkant van de tomaten met een beetje grof zeezout. Laat ze met de opening naar beneden even uitlekken. 

  3. 3

    Bak het spek krokant in een hete pan met antiaanbaklaag. Laat afkoelen.

  4. 4

    Meng de rtucola samen met het basilicum, de oregano, de geraspte parmezaan, het spek en wat peper door de ricotta. 

  5. 5

    Vul de tomaten met het mengsel en werk af met een blaadje basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.