Recept

Tomaatjes met ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het spek fijn. Hak het basilicum en de oregano. Rasp de parmezaan. Snij de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Hak de rucola fijn. 

  2. 2

    Bestrooi de binnenkant van de tomaten met een beetje grof zeezout. Laat ze met de opening naar beneden even uitlekken. 

  3. 3

    Bak het spek krokant in een hete pan met antiaanbaklaag. Laat afkoelen.

  4. 4

    Meng de rtucola samen met het basilicum, de oregano, de geraspte parmezaan, het spek en wat peper door de ricotta. 

  5. 5

    Vul de tomaten met het mengsel en werk af met een blaadje basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tomaatjes met ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper het spek fijn. Hak het basilicum en de oregano. Rasp de parmezaan. Snij de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Hak de rucola fijn. 

  2. 2

    Bestrooi de binnenkant van de tomaten met een beetje grof zeezout. Laat ze met de opening naar beneden even uitlekken. 

  3. 3

    Bak het spek krokant in een hete pan met antiaanbaklaag. Laat afkoelen.

  4. 4

    Meng de rtucola samen met het basilicum, de oregano, de geraspte parmezaan, het spek en wat peper door de ricotta. 

  5. 5

    Vul de tomaten met het mengsel en werk af met een blaadje basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!