Recept

Gegrilde inktvis met rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrukkelijk inktvisslaatje

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de inktvisringen. Bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Vermeng de room met het limoensap en de wijnazijn. Klop er 3 eetlepels olijfolie door. Voeg er de gehakte peterselie aan toe. Kruid met peper uit de molen en zout.

  3. 3

    Spoel en droog de rucola. Verdeel de sla over de borden. Lepel er de dressing bij.

  4. 4

    Boen de limoen schoon met warm water. Snij hem in kwartjes.

  5. 5

    Rooster de inktvisringen 3 tot 4 minuten in de grillpan of op de tafelgrill. Verdeel ze over de rucola. Werk af met de limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde inktvis met rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!