Recept

Gegrilde inktvis met kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Speciaal stukje vis op de grill

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Roer een vinaigrette van het citroensap, dubbel zoveel olijfolie, een snuifje zout en flink wat peper.

  2. 2

    Snipper het basilicum. Snij de kerstomaatjes in kwartjes. Vermeng het basilicum met de tomaatjes en de vinaigrette.

  3. 3

    Bestrijk de inktvisjes met olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Rist de tijm af en bestrooi er de inktvisjes mee.

  4. 4

    Gril ze rondom gaar (ongeveer 5 minuten, of volgens de grootte). Serveer ze met de tomatensalade. Ook lekker met stokbrood of taboulé.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde inktvis met kerstomaatjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!