Recept

Aspergesalade met varkensgebraad

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geniet volop van het asperge-seizoen met dit heerlijke receptje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de groene asperges, schil de witte. Snij de harde onderkanten van de stengels weg. Kook de asperges apart beetgaar. Reken voor witte 8 tot 12 minuten, voor groene 6 tot 8 minuten. Laat afkoelen. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Spoel en droog de sla, scheur grote bladeren in reepjes.

  2. 2

    Vermeng de zonnebloemolie met het citroensap en de mierikswortel. Breng op smaak met suiker, peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de sla, de asperges en het vlees over de borden.

  4. 4

     Lepel er wat vinaigrette bij. Werk af met tomaat, kervel en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aspergesalade met varkensgebraad

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!