Aspergesalade met varkensgebraad
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergesalade met varkensgebraad

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geniet volop van het asperge-seizoen met dit heerlijke receptje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de groene asperges, schil de witte. Snij de harde onderkanten van de stengels weg. Kook de asperges apart beetgaar. Reken voor witte 8 tot 12 minuten, voor groene 6 tot 8 minuten. Laat afkoelen. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Spoel en droog de sla, scheur grote bladeren in reepjes.

  2. 2

    Vermeng de zonnebloemolie met het citroensap en de mierikswortel. Breng op smaak met suiker, peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de sla, de asperges en het vlees over de borden.

  4. 4

     Lepel er wat vinaigrette bij. Werk af met tomaat, kervel en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de groene asperges, schil de witte. Snij de harde onderkanten van de stengels weg. Kook de asperges apart beetgaar. Reken voor witte 8 tot 12 minuten, voor groene 6 tot 8 minuten. Laat afkoelen. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Spoel en droog de sla, scheur grote bladeren in reepjes.

  2. 2

    Vermeng de zonnebloemolie met het citroensap en de mierikswortel. Breng op smaak met suiker, peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de sla, de asperges en het vlees over de borden.

  4. 4

     Lepel er wat vinaigrette bij. Werk af met tomaat, kervel en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.